Mark Lanegan se v listopadu vrátí do Prahy a přiveze novou desku

25.04.2019 16:24 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Mark Lanegan, bývalý zpěvák grungeových Screeming Trees, muž s hlasem temným jako noc i ostrým jako břitva, se opět vrací do Prahy. Společně se svým bandem vystoupí 20. listopadu v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou již v prodeji za cenu 574 korun při nákupu online na webu klubu a za 540 v jeho pokladně. Na místě přijdou zbývající lístky na 650 Kč.

Zároveň s ohlášením podzimního evropského turné se objevila ještě jedna podstatná novinka. Lanegan vydá na podzim, konkrétně 18. října, novou desku. Ta ponese titul "Somebody's Knocking" a muzikant ji natočil během pouhých jedenácti dnů. A hned přidal i první singl, tepající, svižný song "Stitch It Up". Doprovodné video, které zastihuje Lanegana hned v několika inkarnacích (mimo jiné třeba jako zákazníka ukecaného taxikáře Jimmyho), najdete pod článkem.

Závěrem ještě doplňme tracklist novinky: Disbelief Suspension, Letter Never Sent, Night Flight To Kabul, Dark Disco Jag, Gazing From The Shore, Stitch It Up, Playing Nero, Penthouse High, Paper Hat, Name and Number, War Horse, Radio Silence, She Loved You, Two Bells Ringing At Once.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY