Jedenáctá studiovka Westlife vyjde v září

23.04.2019 18:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před pár měsíci jsme vám představili nový singl čtveřice Westlife pojmenovaný "My Love", který pro kapelu složil Ed Sheeran. Již tehdy se šuškalo, že nezůstane pouze u jedné písně a několika koncertů. A je tomu skutečně tak - irský boyband ohlásil vydání v pořadí již jedenácté studiové desky. Tuto zprávu doprovází do světa balada "Better Man", kterou si můžete poslechnout pod článkem.

Westlife - Spectrum
© facebook interpreta
Novinka dostala název "Spectrum" a její vydání je naplánováno na 6. září tohoto roku. K mání bude digitálně, na CD a samozřejmě i na vinylu, který bude obsahovat i kód na bezplatné stažení celé kolekce. U příležitosti jejího vydání je k předobjednání i speciální edice triček a nákupních látkových tašek. Pokud chcete vidět, co vše skupina nabízí, stačí kliknout sem.

Již 22. května Westlife odstartují velké turné, na kterém představí nejen nové písně, ale zároveň oslaví 20 let od vydání svého debutového singlu "Swear It Again". Šnůra prozatím čítá dvaačtyřicet zastávek, většina jich je však na území Velké Británie. Výjimku tvoří poslední část šňůry, která zpěváky zavede například do Thajska, na Filipíny nebo do Singapuru. V okolí České republiky se zatím žádné vystoupení neplánuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY