Marek Ztracený se chystá dobýt O2 arenu

27.02.2019 10:57 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Dalším domácím interpretem, který se rozhodl pokořit největší krytý koncertní prostor v republice, je Marek Ztracený. Vystoupení tam naplánoval skoro přesně za rok, 22. února 2020. Prodej vstupenek bude zahájen v síti Ticketportal v pátek 1. března 2019 v 9 hodin.

"To, že bych někdy vystoupil v O2 areně, mě poprvé napadlo v roce 2004, kdy ještě žádný Marek Ztracený nebyl. Byl jsem tenkrát student konzervatoře a koukal jsem na koleji na zprávy, kde hlásili, že dnes otevřeli největší halu v republice. Když jsem usínal, představoval jsem si, jaké by bylo tam vystupovat. Cesta, kterou jsem prošel, je neuvěřitelná. Díky fanouškům, okolí a kamarádům jsem zjistil, že v životě není nic nemožné. Mám hroznou chuť pracovat a udělat něco speciálního. Odteď nežiju ničím jiným než heslem #smerO2arena, a jestli si můžu ke svým narozeninám něco přát, tak aby na té cestě šli fanoušci, kamarádi, tým i rodina se mnou," říká Ztracený.

Za poslední období udělal tento muzikant mimořádný kus práce. Jeho singlům a klipům se daří v hitparádách, poslední deska "Vlastní svět" byla kladně hodnocena kritikou, je úspěšná i na poli prodejnosti. O jeho skladatelské umění je mezi domácí popovou špičkou stále větší zájem, což dokazují skladby na nových albech Karla Gotta i Hany Zagorové.

Cesta do O2 areny v podání Marka Ztraceného ale nebude jen tak ledajaká. Chystá totiž spoustu překvapení. Chce se se svými fanoušky setkávat, a vytvořit tak společný příběh, který s ním budou moci prožívat virtuálně na jeho webu či sociálních sítích, ale zejména osobně.

Prvních tisíc vstupenek na stání bude k dispozici za zvýhodněnou cenu. K tomu tito fanoušci budou moci získat zdarma i zpáteční jízdenku od Českých drah, a to formou kódů (celkem dva kódy pro jízdu tam a zpět), které mohou uplatnit v období od 1. ledna do 29. února 2020. Více informací je k mání zde.

"Koncert je sice v Praze, ale díky Českým drahám bude celorepublikový, z čehož mám velkou radost. Dlouhé roky totiž vystupuji po celé republice a potkal jsem tisíce skvělých lidí, kteří snad budou chtít dorazit do Prahy. A budu moc rád, pokud bezplatnou jízdenku od Českých drah využijí právě na cestu na můj koncert v O2 areně," dodává na závěr Ztracený.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY