Speciálním hostem pražské show Slayer budou Anthrax

09.02.2019 14:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I letošní koncertní sezóna bude v České republice pestrá a v mnoha případech bude přát především fanouškům rockové a metalové hudby. Jedním z jejích vrcholů bude jistě červnový koncert legendární kapely Slayer, která ohlásila rozlučkové turné. Před pár dny bylo oficiálně potvrzeno, že speciálním hostem jejich pražské show bude neméně velká legenda jménem Anthrax.

Americká heavy meatalová skupina existuje již od roku 1981 a za dobu své existence posluchačům nadělila téměř tři desítky singlů a jedenáct studiových alb. Posledním kouskem v jejich diskografii je deska "For All Kings", která vyšla v roce 2016 a na níž se posluchačům poprvé představil i nový kytarista Jon Donais. Anthrax sice měli v současné době již dávno pracovat na nových písních, ale přišla nabídka právě ze strany Slayer, kteří si je vybrali jako speciálního hosta na svém finálním světovém turné.

Připomeňme, že Anthrax se společně se Slayer v Praze představí již 25. června, kdy se pokusí vyprodat tamější Tipsport arenu. O vstupenky je hodně velký zájem, ty poslední můžete zakoupit v sítích Ticketportal a Ticketmaster nebo například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY