Pink dokončila osmé studiové album a prozradila první střípky

07.02.2019 13:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Patříte-li mezi fanoušky Pink, a máte tak její poslední album "Beautiful Trauma" ohrané, můžete pomalu začít vyhlížet její nový materiál. Zpěvačka potvrdila, že již v dubnu vydá novou desku.

Stalo se tak při návštěvě pořadu její velké kamarádky Ellen DeGeneres, kde Pink oslavovala svoji čerstvě odkrytou hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy. Devětatřicetiletá rodačka z Pensylvánie mimo jiné potvrdila, že její nové album vyjde v dubnu a bude se jmenovat "Hurts To Be Human".

Sdílná byla i v případě informací o pilotním singlu. Tím bude song "Walk Me Home", kterého se fanoušci dočkají již v druhé polovině února. Aby přítomné diváky i fanoušky u televizních přijímačů naladila, přidala i krátkou ukázku a cappella. Zároveň prozradila, že za pár dní ke zmiňované písni bude natáčet videoklip, kterého se ujme Michael Gracey, režisér loňského filmového trháku "The Greatest Showman".

Připomeňme, že Pink vydala své debutové studiové album v roce 2000 a doposud jich do své diskografie zařadila sedm. Má na svém kontě i více než tři desítky převážně úspěšných singlů, kterých dohromady prodala přes padesát miliónů kusů, a taktéž několik koncertních DVD. Doposud si její fanoušci pořídili přes čtyřicet miliónů kopií alb, což ji pasuje mezi nejúspěšnější americké zpěvačky všech dob.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY