Michal Hrůza chystá nové album. Nejdřív ale se svou kapelou zavítá do klubů

05.02.2019 12:47 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Rok 2019 by měl být pro Michala Hrůzu ve znamení nového alba. Ještě než se s Kapelou Hrůzy zavře do studia, čeká ho jarní turné zahrnující čtrnáct koncertů napříč celou republikou. Vedle rádií prověřených hitů by mělo zaznít i několik ochutnávek z připravované desky. Šňůra dostala trefný název "Hrůza v klubu".

"Měl jsem štěstí, že se mi několikrát povedlo zahrát pro tisíce lidí, ale chci znovu oslovit i návštěvníky koncertů v klubovém prostředí, kde si budou moct vychutnat blízkost s interpretem a jeho písněmi. Jsou to okamžiky, kdy nastane nový vjem jak z písní známých, tak i z těch, které na našich koncertech nikdy neslyšeli," říká Michal Hrůza, který se loni věnoval převážně tvorbě filmových skladeb. S Annou K. natočil duet "Ten, kdo tě miloval" ke stejnojmennému snímku Jana Pachla a před pár týdny přispěl dvěma songy do filmu "Narušitel" Davida Baldy.

Předskokankou bude tentokrát mladá zpěvačka Nelly Řehořová, která zazpívá skladby z loňského EP "V okamžiku". Hrůzu s ní pojí duet "Sázava" k filmu "Špunti na vodě". Celorepublikové turné vyvrcholí 27. března koncertem v pražském Lucerna Music Baru.

Hrůza v klubu 2019:

1. 3. - Litomyšl, Kotelna
2. 3. - Olomouc, S Klub
8. 3. - Mladá Boleslav, Music Club Škoda
9. 3. - Pec pod Sněžkou, Klondike
15. 3. - Krnov, Music Club Kofola
16. 3. - Uherské Hradiště, Klub Mír
22. 3. - Písek, Divadlo Pod čarou
23. 3. - Mariánské Lázně, Klub na dvorku
27. 3. - Praha, Lucerna Music Bar
29. 3. - Frýdek-Místek, Stoun
5. 4. - Tábor, Střelnice
6. 4. - Domažlice, MKS
12. 4. - Třebíč, Národní dům
13. 4. - Králíky, Na střelnici



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY