Marta Jandová v klipu "Milovat" vtipně parafrázuje filmové hity

28.01.2019 08:03 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Marta Jandová si odpočinku v loňském roce moc neužila. Porotcovala v talentové soutěži, odjela turné s kapelou Die Happy a především vydala své první sólové album "Barvy". K němu nyní v premiéře na svých nových webovkách představila videoklip "Milovat". Téma zpěvačka cizelovala společně s režisérem Tomášem Krejčím. Filmoví fanoušci v něm najdou parafráze na kultovní tituly "Pretty Woman", "Láska nebeská", "Duch", "Titanic" a mnoho dalších. Partnera jí hraje Václav Noid Bárta.

"Ze začátku jsem vůbec nevěděla, koho se mám zeptat. Přece jenom to měl být někdo, s kým bych se nestyděla, kdo má smysl pro humor a s kým si rozumím. Herci 'z katalogu' mi nedávali smysl. Pak jsem zkoušela s Vaškem projekt Rocksymphony a najednou mi to docvaklo. To je on. Jsme jako brácha a ségra. A ve videoklipu to funguje super," dodává ke vzniku snímku sama hlavní aktérka.

Zatímco samotná skladba představuje Jandovou v lehce diblíkovském a dovádivém tónu, video jí dodává správný podtext i s dotekem lidskosti, který znázorňují relativně zkažené záběry s úsměvným koncem. Klip by neměl být posledním ze sólového debutu. Zpěvačka chystá další a k tomu hostuje v projektu Rocksymphony, který spojuje rockové evergreeny se symfonickým orchestrem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY