Frank Carter & The Rattlesnakes představí v Praze novou desku

19.01.2019 19:07 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Bývalý člen hardcorových Gallows a rockerů Pure Love Frank Carter se po necelém roce znovu vrátí do České republiky. Představí zde letošní očekávanou desku "End Of Suffering", která je již třetím počinem jeho stále poměrně čerstvého uskupení Frank Carter & The Rattlesnakes. S nimi se měl do Prahy podívat v roli předskokana Papa Roach již v roce 2017, ale jejich vystoupení bylo zrušeno. Premiéru si u nás tak odbyl až na loňském ročníku festivalu Aerodrome.

Frank Carter & The Rattlesnakes vznikli v roce 2015, když jejich lídr po jednom albu opustil kapelu Pure Love. Dosud společně vydali dvě desky, které kombinují hardcorovou divokost Gallows a výraznou melodiku Pure Love. A zdá se, že právě s The Rattlesnakes našel ten správný mix ingrediencí, neboť za velmi krátkou dobu si formace stačila získat přízeň kritiků i fanoušků. Třetí řadovka této skupiny vyjde 3. května letošního roku, a jakým směrem se bude ubírat, naznačil první vypuštěný singl "Crowbar".

Ostrovní kvintet se v rámci svého evropského turné zastaví v pražském klubu Lucerna Music Bar, a to 3. dubna 2019. Vstupenky budou v předprodeji od 21. ledna od 10 hodin na webu TicketPortal.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY