The Distillers začnou v dubnu pracovat na nové desce

03.01.2019 17:59 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Bude tomu už rok, co punková parta The Distillers soustředěná okolo zpěvačky Brody Dalle ohlásila návrat na pódia. V rámci comebacku vyšel v září dvojsingl "Man Vs. Magnet / Blood In Gutters", první studiový materiál po patnácti letech. A podle všeho se skutečně jednalo o předvoj celého nového alba. Oznámila to aspoň Dalle na svém Instagramu.

"Ahoj, čtyřicítko, ahoj, retro osmdesátkové šaty z Paříže, které jsem si před pěti lety koupila na Silvestr, a nikdy jsem je na sobě neměla, ahoj, štěstí, ahoj, lásko, ahoj, úspěchu, ahoj, božská ochrano, ahoj, přání, ahoj, dorte na snídani, ahoj, roku 2019, ahoj, všichni, šťastný nový rok! Ahoj, natáčení nové desky Distillers v dubnu. Jo, je to tak," píše muzikantka v příspěvku, který zveřejnila 1. ledna, v den svých čtyřicátých narozenin.

Poslední, v řadě třetí studiová nahrávka "Coral Fang" vyšla v roce 2003 a skupině zajistila dosud největší komerční úspěch. Na videoklip k jedné z nových skladeb "Man Vs. Magnet", která se možná objeví i na plánované desce, se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY