Rakovicky upozorňuje na debutové album singlem "Permanent War"

08.01.2019 08:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už to budou skoro tři roky, co Marek Rakovický představil "Zjavenie", pilotní singl svého sólového projektu Rakovicky. Na sklonku roku 2018 konečně vydal debutové album pojmenované "Cicero", které aktuálně propaguje singlem "Permanent War".

Název desce dala bývalá československá čtvrť v Chicagu, ve které Marek napsal i několik songů, které zařadil i na svůj debut. Jak sám dodává, právě během cest po světě složil většinu písní, přičemž na album jich nakonec zařadil jedenáct. Veřejnost kromě zmiňovaného hitu "Zjavenie" již nějakou dobu zná singl "Lose Control", pozornost si získal i song "Odvážne dievča".

Nejnovějším počinem určeným pro rádia je píseň "Permanent War". Ta na první poslech zaujme silnou melodií, vyvolávající v některých okamžicích až husí kůži, a hutnou basovou linkou. Celou náladu songu navíc podtrhuje i temné video. Rakovicky tak po čase opět potvrzuje, že patří k nejvýraznějším slovenským muzikantům současnosti, a je tak velká škoda, že česká rádia se k jeho songům prozatím otáčejí zády.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY