Visací Zámek oživil legendární "Traktor" v epickém videoklipu

30.10.2018 12:29 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Visací zámek se na počest výročí sta let republiky rozhodl oživit svůj nejslavnější hit "Traktor", a tak k němu natočil zbrusu nový, výpravný videoklip, jako dárek našemu Punkovému království. Hlavní role ztvárnili stejní herci, kteří si před patnácti lety zahráli v dnes již kultovním vizuálu "Známka punku", tedy Pavlína Štorková a Vojtěch Švejda. Režie se ujal Jan Zajíček s produkční společností Punk Film.

Nákladný snímek sleduje osud drobných (punkových) zemědělců v boji proti zemědělskému gigantu. Oproti realitě však alespoň zde zvítězil zdravý rozum. Kromě členů Visacího zámku a obou hlavních protagonistů si tu zahrály desítky dalších fanoušků Visáčů, jeden kozel, slepice a samozřejmě nechyběl ani klasický Zetor. Vynaložené úsilí rozhodně přineslo ovoce a video patří k jejich vůbec nejlepším.

Zajímavostí je, že kapela původně chtěla klip promítat na zeď Pražského hradu. To se nakonec bohužel nepovedlo, a tak se 28.října ve večerních hodinách video pouštělo alespoň na nejrůznějších místech po Praze.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY