vzkazují v novém klipu "A Reason To Fight" Disturbed - musicserver.cz">

"Vždy je za co bojovat," vzkazují v novém klipu "A Reason To Fight" Disturbed

23.09.2018 10:03 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Sedmé album americké formace Disturbed nazvané "Evolution" vyjde již 19. října a kapela se rozhodla na něj navnadit druhým singlem "A Reason To Fight". Po první vlaštovce "Are You Ready" s jasným hitovým potenciálem a úderným tempem se tentokrát chicagští rodáci ukazují ve zcela odlišném světle. Téměř akusticky vyznívající balada s intimní atmosférou překvapí svou naléhavostí. David Draiman v ní zpívá o strachu ze slabosti lidí, kteří bojují se svými démony. Právě jim vzkazuje, že vždy je za co bojovat a proč žít.

Skladbu s pozitivním poselstvím vybavili i videoklipem, který si vzal na starost jeden z nejzkušenějších klipových režisérů Matt Mahurin. Černobílé video je efektní podívanou plnou působivých obrazů a animací a rozhodně stojí za opakované zhlédnutí.

Ještě připomeňme, že Disturbed neponechali náhodě ani samotné nahrávání alba, které si vzala pod svá křídla další respektovaná osobnost v hudebním průmyslu, producent Kevin Churko. Očekávaná novinka vyjde u vydavatelství Reprise Records, založeném v roce 1960 Frankem Sinatrou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY