Mylene Farmer se v září připomene albem "Désobéissance"

28.08.2018 18:00 - Dan Hájek | foto: Mylene Farmer

Od vydání minulé desky "Interstellaires" to jsou téměř tři roky. Mylene Farmer na ni letos naváže novinkou. Ponese jméno "Désobéissance" a dočkáme se jí na konci září. Předvojem jí byly již singly "Rolling Stone", ke kterému doprovodný klip vznikl v Praze (režírovala jej Carole Denis), a "N'oublie pas", duet s LP.

Mylene Farmer - Désobéissance
© facebook interpreta
Na nahrávání "Désobéissance" se prý z minimálně osmdesáti procent podílel francouzský DJ a producent Feder (vlastním jménem Hadrien Federiconi, rodák z Nice). Ten debutoval v roce 2015 singly "Goodbye" a "Blind", album ve své diskografii zatím nemá. Další členové produkčního týmu zatím nebyli odhaleni. Autorem fotografie na obalu (vidíte jej nalevo) je fotograf Jean-Baptiste Mondino.

Jedenáctá řadovka Mylene Farmer "Désobéissance" vyjde v pátek 28. září a měla by obsahovat těchto dvanáct skladeb: Rolling Stone, Sentimentale, Désobéissance, N'oublie pas (with LP), Histoire de fesses, Get Up Girl, Prière, Au lecteur, Des larmes, Parler d'avenir, On a besoin d'y croire, Retenir l'eau. Album vyjde v mnoha formátech, kromě edice na 2LP budou hned tři verze CD (včetně limitované sběratelské edice). Zda po jejím vydání bude následovat i nějaké turné, zatím není známo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY