Kyle Pavone, frontman We Came As Romans, zemřel ve věku pouhých 28 let

26.08.2018 09:27 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Další smutná zpráva zasáhla během sobotního dne hudební svět. Tragédie postihla americkou metalcoreovou kapelu We Came As Romans. Její frontman Kyle Pavone z doposud neznámých příčin zemřel ve věku pouhých 28 let. Skupina o celé události informovala na Twitteru a Facebooku.

"Dnes hudba přišla o další osobnost s úmrtím Kyla Pavoneho z We Came As Romans. Tato tragédie se udála příliš brzy v jeho životě. Všichni jsme touto zprávou zničeni. Budeme postrádat jeho úsměv, jeho upřímnost, péči a také nevšední hudební talent. Namísto květin vám během následujícího týdne poskytneme informace o možnosti příspěvku na charitu. Rodina a kapela chce tímto také poděkovat všem fanouškům za veškerou lásku a podporu, které se nám během této doby dostává.

Pavone se k formaci připojil v roce 2008. Byl její součástí na všech pěti studiových deskách, které dodnes vydala, včetně nejúspěšnější "Tracing Back Roots" z roku 2013, která se po vydání vyšplhala až na číslo 8 v americkém žebříčku Billboard 200. Pavoneho poslední deskou tak zůstává "Cold Like War" z loňského roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY