Sima Martausová je v novém videoklipu "Nenahraditeľná"

24.08.2018 15:21 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Sima Martausová pokračuje v pravidelném zásobování fanoušků svými novými písničkami. Nejnovějším kouskem je song "Nenahraditelná". Symbolicky ho naživo odpremiérovala na festivalu United ve Vsetíně, kde vystoupila během prvního festivalového večera společně s Pavlem Helanem.

"Písnička vznikla, když jsem se jednou 'modlila hudbou'. Takže nepatří žádnému muži, ale tomu, co mě stvořil. Děkuji, že mohu s vámi sdílet svou radost z hudby," podotkla Martausová na svém oficiálním Facebooku.

Znovu celou píseň složila a otextovala, nechala ji vyprodukovat Randal Group a do tanečního čísla, které je hlavním leitmotivem celého klipu, si pozvala tanečníka Adama Kmeťe. Na první poslech je slyšet, že živé nástroje nahradily lidské vokály, které obstarala kapela For You. Ve skladbě je krásně vidět, jak se dá prolínat význam slov a vyznávat lásku jak lidské osobě, tak Bohu.

Martausová je v poslední době pevnější v kramflecích, pokud jde o duchovnější záležitosti. Atributy jako cit, křehkost i éteričnost se však tady dají ještě násobit. Po "Baránkovi" i "Modlitbě" je tohle v poslední době třetí korálek v řadě, který za svými předchůdci nijak nezaostává, a minimalistický videoklip, který je skromný a svým způsobem také pompézní, jeho vyznění krásně podtrhuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY