Uhrančivá Florence Welch v "Hunger" hladoví po lásce

04.05.2018 12:24 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Hlad je podle Florence Welch tím, co nás žene do lásky. V novém klipu své kapely Florence And The Machine zpěvačka toto téma zpracovala, jak je jí vlastní - tedy velmi extaticky a zároveň umělecky.

Písnička "Hunger", která avizuje novou desku "High As Hope", je aranžérsky rozmanitější a výbušnější než předchozí upoutávka "Sky Full Of Song", vydaná minulý měsíc. Pozorné oko si však ve videu režiséra A. G. Rojase všimne odkazu na tento snímek v podobě totožného černobílého záběru. Jinak má ale klip svůj vlastní estetický svět - je plný pestrobarevných koláží, tradičně uhrančivých tanečních kreací Florence, ale i sochařského umění. "We all have a hunger" zpívá se zápalem Welch a ten hlad je tu tak hmatatelný, že vás taky pohltí.

Nové album Florence And The Machine vyjde pod názvem "High As Hope" 29. června. Podíleli se na něm například Jamie XX, Kamasi Washington, Sampha a další. Tracklist vypadá následovně: June, Hunger, South London Forever, Big God, Sky Full of Song, Grace, Patricia, 100 Years, The End of Love, No Choir.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY