Harlej vydává záznam koncertu s orchestrem "Šmidli fidli"

04.05.2018 10:55 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Harlej nebude šidit své fanoušky ani letos. Právě vychází komplet 2CD/DVD "Šmidli fidli", na kterém je záznam koncertu z loňské vyprodané Lucerny. Formaci tehdy doprovodilo v první části vystoupení i Symfonické sdružení Oty Balage.

Zatímco koncertní DVD už Harlej vydal, live audio záznam je jejich premiérou. Průřez celou tvorbou formace doplňují i aktuální hity z posledního alba "Hodný holky zlý kluky chtěj". "Bylo to pro nás nový a nezvyklý. Hrát s tolika lidmi na jednom jevišti byl zvláštní zážitek a atmosféra Lucerny je prostě jedinečná. A naši fandové jsou výborní, byl to krásnej večírek," vzpomíná na vystoupení kytarista Tonda Rauer.

Ani letos Harlej českou koncertní Mekku nevynechá. Vrátí se sem 13. října. "Oba předchozí koncerty jsme točili na DVD, a tudíž pro nás byly trochu víc stresující než normální vystoupení. Napotřetí si to chceme pořádně užít. Samozřejmě se budeme snažit přichystat nějaké překvapení a scénicky to ještě posunout dál, ale chceme se hlavně s našima fandama pořádně pobavit. V roce 2020 nás čekají oslavy 25 let Harleje, takže tohle bude pravděpodobně poslední takhle velkej koncert na dva roky," přibližuje nejbližší plány kapely její šéf.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY