Richard Müller a Adela Vinczeová zavítají v květnu opět do Česka

28.04.2018 14:51 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

ONA a ON symbolizují Adelu Vinczeovou a Richarda Müllera na společném turné. Dvojice má za sebou úspěšně odehranou podzimní část v českých i slovenských městech a před časem se na ni rozhodla navázat během letošního jara na dalších místech.

Jarní Ona a On Tour odstartovala již v dubnu v rodném Slovensku, od května se šňůra koncertů na okamžik přesouvá do České republiky v podobě dvou zastávek. První představení se uskuteční 10. května v prostorách pražského Divadla Hybernia, tím druhým budou o den později potěšeny České Budějovice.

Po vzoru podzimních vystoupení lze očekávat obdobný program, tedy spojení talkshow a známých písní slovenského zpěváka, včetně kousků z oceňovaného posledního alba "55". "Čekal jsem od toho hodně, vždyť jde o Adelu Vinczeovou, ale i tak jsem byl překvapený. Bylo to ještě lepší, než jsem čekal. Každý koncert mi kladla jiné otázky. Na toto turné jsme se nijak zvlášť nepřipravovali. Nechal jsem jí tak úplnou svobodu v tom, na co se mě bude ptát. A bylo to fantastické. Její otázky byly chvílemi prosté a chvílemi vážné. Podle reakcí publika a toho, co nám lidé psali na sociálních sítích, se tento koncept velmi líbil," prozradil Richard Müller.

Ona a On Tour 2018:

10.5. - Praha, Divadlo Hybernia
11.5. - České Budějovice, DK Metropol
18.5. - Tatranská Lomnica, Teniscentrum
19.5. - Spišská Nová Ves, Športová hala
21.5. - Michalovce, Chemkostav Aréna
22.5. - Bardejov, Mestská športová hala
23.5. - Ružomberok, Kultúrny dom A. Hlinku
12.6. - Považská Bystrica, Športová hala
13.6. - Levice, Športová hala

Předprodej vstupenek v síti Predprodej.cz, Ticketportal.cz a v místních pokladnách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY