Janelle Monáe do nacpaného balíku hajpů k nové desce přihodila i sexy vizuál k "I Like That"

27.04.2018 09:56 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Janelle Monáe vypouští své album "Dirty Computer" do světa už teď v pátek 27. dubna. A během uplynulých dní doslova zasypala své příznivce a příznivkyně informacemi. A navrch přihodila i další video.

Takže popořadě: Emisi nové kolekce doprovodí čtyřiačtyřicetiminutový emoční obraz neboli film či krátký snímek od režisérské dvojice Andrew Donoho a Chuck Lightning. Bude vyprávět příběh o ženě jménem Jane 57821 žijící v totalitním světě blízké budoucnosti, v níž jsou lidé nazýváni počítači. Měl by zahrnovat všechna dosud vydaná videa, do příběhu by je měly doplnit vizuály ke zbývajícím songům z desky.

Venku už je také tracklist, který hudebnice prozradila pomocí zkušenosti odhalení, kterou můžete okusit zde. Seznam najdete níže, kolegové novináři vyzdvihují zejména překvapivé hostování člena legendárních Beach Boys Briana Wilsona.

Monáe krátce po vydání alba (v červnu) vyrazí na turné, to však zatím zahrnuje pouze americké zastávky.

No, a začátkem týdne se mezi lid dostal i videoklip ke kousku "I Like That". Zdánlivě nenáročnému songu dala režisérka Lacey Duke velmi sexy obrazovou podobu plnou futuristických kostýmů, pávů a naklonované zpěvačky.

"Dirty Computer" bude obsahovat těchto čtrnáct skladeb: Dirty Computer (Feat. Brian Wilson), Crazy, Classic, Life, Take A Byte, Jane's Dream, Screwed (Feat. Zoë Kravitz), Django Jane, PYNK (Feat. Grimes), Make Me Feel, I Got The Juice (Feat. Pharrell Williams), I Like That, Stevie's Dream, Don't Judge Me, So Afraid, Americans.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY