Navrhněte si vlastní obal nové desky Thirty Seconds To Mars

28.03.2018 10:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již před časem jsme informovali, že nová řadovka americké kapely Thirty Seconds To Mars vyjde začátkem dubna. Nyní kapela konečně odkryla všechny karty - představila obal a název desky, zveřejnila její obsah a fanouškům nabízí k poslechu i další z nových písní.

Páté album tria z Los Angeles se na trhu objeví 6. dubna a bylo pojmenováno "America". Fanoušci si budou moci vedle digitální verze vybrat hned několik fyzických formátů - k mání bude CD, růžový vinyl a do módy opět přicházející kazeta.

Thirty Seconds To Mars - America
© facebook interpreta
Novinka "America" bude obsahovat celkem dvanáct písní a, jak bývá u Thirty Seconds To Mars zvykem, opět nebude obyčejná. Na CD bude v prodeji celkem šest verzí, které se sice nebudou lišit hudebním obsahem, obalem však ano. Pokud by někomu ani to nestačilo, má možnost si vytvořit vlastní verzi. Pokud patříte mezi kreativní lidi, můžete si svůj vlastní obal navrhnout tady.

Na desce samozřejmě nebude chybět ani nějaký ten host. Jednu z písní produkoval Zedd (podepsaný je pod aktuálním singlem "Dangerous Night"), ke slyšení bude například i Halsey nebo americký rapper A$AP Rocky. Ten si zahostoval v písni "One Track Mind", která je ke slyšení pod článkem. Nezbývá než doufat, že i tento song kapela zahraje 19. dubna, kdy ji čeká koncert v pražské Tipsport Areně.

Dodejte ještě kompletní tracklist kolekce "America": Walk On Water, Dangerous Night (produced by Zedd), Rescue Me, One Track Mind (feat. A$AP Rocky), Monolith, Love Is Madness (feat. Halsey), Great Wide Open, Hail To The Victor, Dawn Will Rise, Remedy, Live Like A Dream, Rider.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY