Berlínská Lollapalooza letos láká na Kraftwerk 3D, Imagine Dragons, Davida Guettu, The National a The Weeknda

25.02.2018 09:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lollapalooza patří celosvětově k nejvyhledávanějším letním festivalům. Již tři ročníky má za sebou i jeho berlínská zastávka, která je každoročně pořádána začátkem září. Letos se dvoudenní festival uskuteční 8. a 9. září na berlínském Olympijském stadionu a v přilehlém Olympijském parku a jeho pořadatelé právě zveřejnili i line-up.

Zatímco mnoho festivalů vypouští pozvolna jedno jméno po druhém, pořadatelé Lollapaloozy vždy rozjedou předprodej vstupenek, následně několik měsíců mlčí a pak udeří s kompletním line-upem. Totéž se v tomto týdnu událo v případě Berlína, který si letos rozhodně dal záležet.

Mezi největší lákadla bude patřit určitě Kanaďan The Weeknd, pro kterého půjde o jediné evropské vystoupení. V rámci jediných festivalových koncertů v Německu se představí Imagine Dragons a The National a audiovizuální 3D show, kterou chválí krom fanoušků i odborná kritika, nabídnou i legendární Kraftwerk.

Mezi další headlinery, kteří potěší milovníky taneční hudby, bude patřit David Guetta, Armin van Buuren, Kygo, Showtek nebo Ofenbach. Hudební fajnšmekry naladí Liam Gallagher, Years & Years, Ben Howard, The Wombats a chybět nebude ani stále populárnější Dua Lipa, která je nekorunovanou královnou letošních Brit Awards.

Vzhledem k tomu, že Berlín opravdu není daleko a i v minulých letech byla tamější Lollapalooza navštívena mnoha českými festivalovými fanoušky, připomínáme, že aktuálně jsou v prodeji dvoudenní vstupenky za velmi slušnou cenu 139 eur či jednodenní za 79 eur. Pokud toužíte v rámci festivalů o větší luxus, doporučujeme VIP za 289 eur. Veškeré informace najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY