Kendrick Lamar a SZA útočí s "All The Stars" na pozici nejlepšího klipu roku

09.02.2018 15:41 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

O skladbě "All The Stars", kterou Kendrick Lamar a SZA nahráli pro marvelovku "Black Panther", jsme vás na musicserveru už informovali. Nově má song i videoklip z dílny Davea Meyerse. Režisér se v minulosti vyznamenal vizuálním doprovodem pro Lamarův "Humble", "Havanu" Camily Cabelly nebo "Swish Swish" Katy Perry. (Dobře, tím posledním se moc nevyznamenal, ale když máte v popisu práce natočit infantilní kýčovinu, moc toho holt nevymyslíte.) Dalo se tedy očekávat, že ani s nejčerstvějším počinem nebude mířit nízko. A skutečně, střílí s ním až ke všem hvězdám.

Zapomeňte na klasický soundtrackový klip s vystřiženými filmovými scénami a pár záběry na zpívající a hrající hudebníky, aby se neřeklo. "All The Stars" se dostalo plnohodnotné produkce, která se svou velkolepostí může rovnat samotnému snímku. Klip inspirovaný právě dlouhometrážní předlohou nabídne oku rozmlsaného diváka nádhernou podívanou. Rapper v ní jako biblický Noe pluje mořem rukou, zpěvačka tančí ve hvězdném roji a nad africkou vesnicí, koupající se v oranži zapadajícího slunce, vybuchují prachové gejzíry.

Vyhlašovat nejlepší videoklip na začátku roku by samozřejmě bylo troufalé, ale řekněme, že laťka je v tomto případě nastavena vysoko.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY