Justin Timberlake na Super Bowlu předvedl show stejně nudnou, jako je jeho nová deska

06.02.2018 08:13 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Justin Timberlake a Super Bowl Half Time Show. Spekulovalo se o mnohém. Spekulovalo se, že se na pódiu hřišti sejdou celí 'NSync. Spekulovalo se, že se k JTmu připojí Janet Jackson, aby ukázala, jak pevně jí v roce 2018 na ňadrech drží oděv. Spekulovalo se, že Muže z lesa doprovodí hologram Prince.

A místo toho byl jen Justin. A desítka hudebníků. Dechová sekce. A tanečníci. Spousty tanečníků a tanečnic. Mužů a žen z lesa. A Prince jen promítnutý na plátno. Justin hopkal po hřišti jako čamrda a s každou další minutou bylo jasnější, že celý ten spektákl bude stejně zábavný jako jeho nejnovější album. Tedy vůbec.

I když... nějaké světlé momenty tu byly. Třeba laškovné pohození mikrofonem v čase 4:46, tanečky kolem gumového mikrofonního stojanu v druhé části a malý kluk v samotném závěru, který si svými hrátkami s mobilem přivlastnil večer coby okamžitý internetový mem a pod přezdívkou Selfie Kid se stává zdrojem inspirace pro mnohé domácí kolážisty ještě nyní, kdy celá Half Time Show již kráčí směrem smetiště dějin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY