Justin Timberlake vyrazil v lehce groteskní "Man Of The Woods" kempovat

02.02.2018 10:04 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Dnešek, tedy pátek 2. února, je ten velký den, kdy vychází nová deska "Man Of The Woods". Justin Timberlake nachystal přes šedesát pět minut nové muziky a nebude to mít zrovna lehké - první reakce jsou spíše vlažné. To však nemění nic na jeho původním plánu: co týden, to jeden klip. Po snímcích "Filthy", "Supplies" a výtečné "Say Something" došlo také na titulní track.

Čtvrtý klip navazuje na původní trailer a váže se i k samotnému obalu nahrávky. Paul Hunter a team Prettybird nachystali koláž v americké divočině, dokonce Justina několikrát naklonovali a nechali jej projít po přesně naplánované trase, lesní stezkou (dle mapky z úvodu). Nechybí pár prostých filmových triků a odkazů na americké tradice. Po všech předchozích videích působí toto o něco střídměji, dějová zápletka není nijak zvlášť zamotaná, ale přírodní scenérie nebo taneční číslo na jakémsi country bále nabídne něco málo ukrytých vtípků.

Deska "Man Of The Woods" bude potřebovat svůj čas a je otázkou, s čím se Justin Timberlake představí v přestávce Super Bowlu na stadionu v Minnesotě už tuto neděli 4. února. Song a videoklip "Man Of The Woods" nic nekazí, ale po skvělé "Say Something" je to přece jen mírný sešup dolů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY