Temná sestrovražedná večeře Fever Ray ve "Wanna Sip"

25.01.2018 08:45 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Karin Dreijer s druhou deskou "Plunge" brzy vyrazí na tour. Aktuálně přidala i zastávky v USA a Kanadě, ta pražská je v plánu 26. února ve Foru Karlín. Postupně také uvolňuje i velmi nevšední videoklipy. Ten další patří k hned úvodní skladbě alba "Wanna Sip". Vizuál si vzal na starost režisér Martin Falck a o kostýmy a líčení se postarala dvojice Christopher Insulander a Ignacio Alonso.

"Wanna Sip" je dějovým pokračováním klipu "To The Moon And Back". Hlavní aktérky jsou sama Karin a k ní se přidala Nadja Hjorton, která se v minulém snímku spíše jen mihla. Ta svou partnerku na samotném konci ukořistila do svých rukou a odvezla na neznámé místo. Hlavní zápletka se odehrává u bizarní večeře. Zůstala ona neonová stylizace (ta růžová a modrá tuto bizarnost ještě více podtrhují) - jedna z páru je výrazně aktivní sexuální pokušitel a protějšek je zcela v pasivním módu. Finále je opět dostatečně nekorektní. Fever Ray tak stále hledá onu hranu snesitelnosti, zvrhlosti a úchylek.

"Wanna Sip" se dočkalo i remixu od DJky Sissel Wincent. Stále pak zůstává velkou neznámou, jak vlastně bude "Plunge" přeneseno do živé formy. Zdá se, že Fever Ray si zatím toto napínání fanoušků náležitě užívá. Samotné video na "Wanna Sip" do této hry přesně zapadá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY