Example se vrací s láskou nabitou hitovkou "The Answer"

22.01.2018 09:51 - Honza Balušek | foto: Petr Klapper / musicserver.cz

Před pár lety byl Example the next big thing, alespoň doma v Británii, i když špatně se mu rozhodně nevedlo ani jinde ve světě. Několik opravdu velkých hitů a vyprodané koncerty ale neměly až tak dlouhého trvání, jak by asi chtěl, navíc to poněkud přepískl s frekvencí vydávání nového materiálu, kdy už mnohdy nešlo poznat, jestli je aktuální singl z alba předešlého, nebo už dalšího.

Po vydání poslední desky "Live Life Living" v létě 2014 se přece jen rozhodl dát sobě i fanouškům trochu oddechu a kromě dvou, spíše jen pro radost vydaných singlů v následujícím období nic do světa nevyslal. Letos už se ale zřejmě chce pořádně vrátit na scénu. První vlaštovkou je písnička "The Answer".

Novinka je v plně v režii jeho klasického tanečního zvuku, kdy rap už má místo jen jako doplněk a větší části písničky jsou zpívané. Jako comebackový singl skladba možná není až tak silná, fanoušky ale určitě potěší. Example v ní taky nic moc neřeší, je zcela v pozitivním duchu o lásce, kdy se v refrénu dozvíme, že "you're the answer to the meaning of my life".

Doprovodný videoklip pak sleduje partu mládežníků, kdy se na večírku setká pohledem ON a ONA a otázkou je, zda se budou mít rádi, nebo ne. Vzhledem k duchu písničky je ale jasné, že ano. Vždyť love is all around.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY