OneRepublic vydají v únoru živák z jihoafrického Johannesburgu

15.01.2018 10:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zatímco v rádiích pomalu doznívá úspěch posledního singlu OneRepublic s názvem "Rich Love", kapela se rozhodla svým fanouškům připomenout desku "Native" z roku 2013. Již 23. února vydá na DVD a Blu-ray živák, který zaznamenává jeden z koncertů doprovodného turné.

OneRepublic - Live In South Africa
© facebook interpreta
Zmiňované "Native Tour" trvalo s pauzami dva a půl roku a kapela během této doby odehrála na dvě stovky koncertů ve sto padesáti čtyřech městech po celém světě. Pro koncertní záznam, který bude ke koupi samozřejmě i digitálně, bylo uchováno vystoupení, který OneRepublic absolvovali 19. června 2015 v Johannesburgu.

Kromě samotného koncertu, během kterého kapela zahrála devatenáct písní, se na všech nosičích fanoušci dočkají i velmi zajímavého dokumentu, který mapuje hudební pouť pětice z Colorada. Dočkáme se ukázek z prvních koncertů, na které přišlo jen pár lidí, po záznamy z vystoupení, kdy OneRepublic padaly k nohám desetitisíce fanoušků. To vše doplňují i velmi osobní rozhovory s jednotlivými členy, které potvrzují, že životy hvězd nejsou vždy jen veselé.

Připomeňme, že OneRepublic doposud vydali více než dvacítku singlů a čtyři studiová alba. To poslední s názvem "Oh My My" pochází z podzimu roku 2016 a setkalo se s nejmenším zájmem fanouškům a bylo taktéž i komerčně nejméně úspěšné. Do budoucna se tak dle slov frontmana Ryana Teddera kapela bude nějakou dobu soustředit pouze na vydávání singlů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY