Thom Artway si zaletěl natočit nový klip do Londýna

10.01.2018 11:00 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Písničkář Thom Artway po loňském zisku dvou Andělů rozhodně nezahálí. Svou druhou desku slibuje na září letošního roku, první singl uslyšíme už na jaře. Jeho videoklip natáčel zčásti v Londýně. Jako vítěz soutěže Czech Fresh mě totiž možnost spolu s režisérem Jakubem Jiráskem zavítat do tamního studia YouTube Space. Další záběry pořídili v londýnských exteriérech a natáčelo se také v Brně. Vedle zpěváka se ve snímku objeví úřadující mistryně republiky v moderní gymnastice Anna Šebková

"Natáčení videoklipu k chystanému singlu 'All I Know' pro mne byla krásná zkušenost. Vůbec poprvé jsem natáčel s velkým štábem v zahraničí. Točilo se na hodně lokacích a měli jsme možnost využít skvěle vybaveného YouTube Space studia. Průběh celého natáčení se nesl v přátelské atmosféře i díky tomu, že na něm pracovala skupina mladých a talentovaných lidí. Za naši spolupráci jsem opravdu vděčný. Těším se, až se s vámi budu v dubnu letošního roku moct o výsledek podělit," říká Artway.

"Hlavní část klipu jsme situovali do prostředí gymnastických závodů. Cílem bylo pracovat s pohybem a výrazem jak na figurativní, tak lehce poetické úrovni. Vyprávění v klipu je navíc posunuto do mírné nadsázky díky speciálním efektům, které jsme realizovali v londýnském studiu YouTube Space," dodává režisér Jakub Jirásek.

Klip ale uvidíme až za tři měsíce. Poprvé bude představen na koncertě v pražské Malostranské besedě 17. dubna za účasti Anny Šebkové a gymnastického oddílu z Brna. Do zákulisí natáčení můžete nahlédnout prostřednictvím videa níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY