Kendrick Lamar a SZA se postarali o povedený soundtrack k marvelovce "Black Panther"

08.01.2018 08:48 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

První dny roku 2018 jsou za námi a my jsme už bohatější o několik pozoruhodných nových skladeb. Jednou z nich je spolupráce Kendricka Lamara a SZA "All The Stars". Píseň vznikla jako hlavní singl soundtracku pro nejnovější marvelovku "Black Panther". Lamar si zde střihl tvůrčí premiéru a společně s Anthonym Tiffithem se zhostil produkce celé kompilace snímku Ryana Cooglera.

Práci s filmaři si rapper v oficiálním prohlášení nemohl vynachválit. "Všichni byli úžasní, od hereckého obsazení až po režiséra. Síla filmu tkví v dokonalém propojení umění a kultury. Jsem skutečně poctěn, že jsem svými producentskými a skladatelskými znalostmi mohl přispět Ryanově a Marvelově vizi," prohlásil.

Song se SZA si také zaslouží samé superlativy. Střednětempý synth-pop zní jako to pravé zklidnění do závěrečných titulků po stylové komiksové náloži. Není to přitom poprvé, co se muzikanti ocitli v jednom studiu. Za všechny společné projekty zmiňme například song "Doves In Wind" z loňského, kritiky i posluchači ceněného debutu zpěvačky "Ctrl".

Na "Black Panthera" můžete v Česku chodit do kina od 15. února.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY