Žádný lesní mužík, Justin Timberlake je ve "Filthy" znovu futuristický. A má i vlastního robota!

05.01.2018 10:43 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Představa Timberlakeova táborákového r'n'b, na kterou nás navedla videoupoutávka, je sice nesmírně lákavá, zatím se ale její zhmotnění odkládá. První singl z očekávaného alba "Man Of The Woods" je spíš výletem do budoucnosti.

Song "Filthy" vyprodukoval Justin Timberlake v osvědčené spolupráci s Timbalandem a také s Danjou, je tedy jasné, že nás čeká vlnivá r'n'b-electro-funky hymna. JTho sound přitom poznáte hned od prvních sekund, ani pět let po dvoudílném projektu "The 20/20 Experience" k němu nenajdete přirozený ekvivalent.

To samé platí o futuristickém videoklipu Marka Romaneka, ve kterém zavítáme do roku 2028. Timberlake tu jakožto vynálezce na konferenci předvádí svůj nejnovější výtvor - tančícího robota. Ze zákulisí ho navádí vlastním tělem. O zábavnou podívanou je tak postaráno - a vsaďte se, že na konci videa už se budete spokojeně vrtět stejně jako onen robot.

Na "Man Of The Woods" nás před vydáním, které je naplánováno na 2. února, pozvou ještě další tři klipy. Pokud tisková zpráva nelže, každý představí "svébytný a individuální styl a barvu od tří různých režiséru". Vyvrcholením propagační kampaně kolem nové desky bude zajisté 4. února Timberlakeova poločasová show v rámci Super Bowlu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY