The Prostitutes nečekaně ohlásili konec

13.11.2017 16:30 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Pražská formace The Prostitutes si na pondělí připravila smutnou a velmi nečekanou zprávu. Prostřednictvím sociálních sítí se totiž rozhodla oznámit ukončení činnosti. Připravovaného pátého studiového alba se tak fanoušci již nedočkají. Parta vedená rodákem z Newcastlu Adrianem T. Bellem byla na scéně již od roku 2004. V poslední době ji tvořili ještě kytarista Martin "Destroyer" Přikryl, basák Jan "Vegy" Táborský, bubeník Luk Santiago a klávesista Stevie LFO.

"S lítostí vám oznamujeme, že The Prostitutes ukončili svou činnost. Nic netrvá věčně a my jsme usoudili, že už nedokážeme společně tvořit věci, které by nám dělaly radost tak jako dřív. Zůstanou nám vzpomínky a čtyři studiová a jedno koncertní album, pár filmů, stovky koncertů, tisíce fotek a nekonečně vzpomínek. The ship is broken. Thank you for the journey."

Kapela se dostala do povědomí již debutem "Get Me Out Of Here" obsahujícím například hit "Sunshine". Nezklamala ani následující alba "Hometown Zombies","Deaf To The Call" nebo experimentální "Zum Passer". V roce 2011 vyšla také živá nahrávka "One Two Three Four", obsahující záznam koncertu z Malostranské besedy. Posledním songem, který skupina vydala, je "Hypnotize" z roku 2016, který měl být na připravované páté desce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY