Hooverphonic zahrají v Praze největší hity za doprovodu orchestru

19.10.2017 16:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Belgičtí Hooverphonic se vrací 29. října do Prahy. V Lucerna Music Baru se představí ve speciální rozšířené sestavě doplněné o orchestr. Fanoušci se mohou těšit na výběr toho nejlepšího a dvě zbrusu nové písně. V setlistu nebudou chybět hity jako "Mad About You", "Jackie Cane", "Eden" anebo "2 Wicky". Vstupenky za 790 Kč (+ poplatky) jsou v prodeji na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě pak za 890 Kč. Koncert je součástí série Conference.

Hooverphonic plakát
© facebook interpreta
Hlavními tvůrčími mozky Hooverphonic jsou Alex Callier (baskytarista, producent) a Raymond Geerts (kytarista). Už více než dvacet let kapela tvoří hudbu, kterou někteří stále nazývají trip hop, ale Alex Callier upřednostňuje termín retro futurismus. S Hooverphonic za dvě desetiletí spolupracovalo hned několik zpěvaček jako Liesje Sadonius, Geike Arnaert anebo Noémie Wolfs. Pro zatím poslední album "In Wonderland", které vyšlo v loňském roce, se Alex s Raymondem rozhodli pro jiný přístup a angažovali hned několik ženských i mužských hlasů.

Poznávacím znamením tvorby Hooverphonic jsou smyčcové nástroje. Jejich emotivního zvuku smyčců se dočkají i návštěvníci říjnového koncertu. Hooverphonic totiž vystoupí ve speciální sestavě rozšířené o orchestr. Momentálně pracují na již desáté studiové desce. V Lucerna Music Baru se tak dočkáme i dvou zbrusu nových písniček.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY