The Horrors natočili jeden z nejzábavnějších klipů roku. A není to oxymóron

16.10.2017 19:25 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Po debutu "Strange House" jsme si je zaškatulkovali jako gotické podivíny, s dalšími nahrávkami zase klamali image vážných pánů umělců. Jak nám ale prozrazuje nejnovější videoklip "Something To Remember Me By" (a třeba i aktivita členů na sociálních sítích), The Horrors jsou hlavně velcí vtipálci. Snad poprvé také můžeme v klipu vidět celou kapelu bez všech filtrů, stínů a deformací. A netradičně i vyprávějící příběh.

Pětice muzikantů se v počinu Maxe Weilanda upíše záhadné společnosti P.I.C. Firma se zeleným logem poté sesbírá jejich tělesný materiál (ano, jeden z členů formace se stane i šťastným dárcem spermatu) a z výsledné esence vyrobí originální merchandise. V něm najdete například rtěnku, parfém, vibrátor anebo desku. Vypiplané video už jenom završuje bezmála šestiminutová audio stopa v podobě euforického rocku se syntezátory a bohatými tanečními plochami. Čte se to pod značkou The Horrors divně, ale zní to skvěle.

Fanoušci ovšem nemusí zoufat, že se jedná pouze o fikci. Vždyť neředěný extrakt Horrors jim skutečně přináší právě aktuální album "V", které od kritiků schytává ty největší známky v historii britského kvintetu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY