Šestá řadovka Maroon 5 vyjde začátkem listopadu

12.10.2017 16:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už rok nás kapela Maroon 5 pravidelně zásobuje novou hudbou. Důvod je vcelku logický - poslední album tohoto seskupení z Los Angeles vyšlo v roce 2014, a tak bylo jen otázkou času, kdy Adam Levine se svými kolegy oznámí, že mají hotovou další desku. Před pár se tak stalo a fanoušci se okamžitě dozvěděli i veškeré podrobnosti.

Maroon 5 - Red Pill Blues
© facebook interpreta
V pořadí šestý studiový počin Maroon 5, který aktuálně propaguje singl "What Lovers Do", dostal název "Red Pill Blues" a k mání bude od 3. listopadu. Výkonným producentem desky se stal J. Kash, který se již v minulosti podílel na několika hitech kapely, do jeho portfolia ale patří i spolupráce s Charliem Puthem, Selenou Gomez, Arianou Grande či Carly Rae Jepsen.

Novinka "Red Pill Blues" bude ke koupi digitálně, na CD, deluxe dvojdisku a chybět nebude ani vinyl. Kromě skupiny samotné se můžeme těšit i na několik hostů, například na rappery A$AP Rockyho a LunchMoney Lewise nebo americkou popovou zpěvačka Julii Michaels. Ta se podílela na songu "Help Me Out", který si můžete poslechnout pod článkem a získat okamžitě ke stažení, pokud si album předobjednáte digitálně.

Standardní verze alba bude v Evropě obsahovat celkem patnáct písní, pokud sáhnete po deluxe edici, těšte se ještě na bonusový disk se šesti živými songy, které byly zaznamenány během koncertu v Manchesteru. Finální tracklist by měl vypadat takto: Best 4 U, What Lovers Do (feat. SZA), Wait, Lips On You, Bet My Heart, Help Me Out (with Julia Michaels), Who I Am (feat. LunchMoney Lewis), Whiskey (feat. A$AP Rocky), Girls Like You, Closure, Denim Jacket, Visions, Plastic Rose, Don’t Wanna Know (feat. Kendrick Lamar), Cold (feat. Future).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY