Jana Kirschner chystá svůj první živák

11.10.2017 18:24 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Jana Kirschner připravuje své vůbec první živé album. Dostalo prozaický název "Živá" a vyjde první listopadový týden u vydavatelství Slnko Records.

Více než dvouhodinový záznam dokumentuje ve dvaadvaceti skladbách tři koncertní turné, která zpěvačka a skladatelka odjela spolu s dvacítkou muzikantů po Česku i Slovensku v období posledních čtyř let (Moruša: Biela v roce 2013, Moruša: Čierna o dva roky později a loňské Takmer Sólo).

"Ve chvíli, kdy jsme zahráli první koncert, jsme věděli, že je to dobré. Lidé nás vzali a naše síla s přibývajícími koncerty narůstala. Když jsme dorazili do Bratislavy na konci turné, byli jsme už slavní. Lidé nám vrátili všechno zpátky. Únavu vystřídala radost a hrdost. V naší cestě bylo více než jen jedno turné, byl v ní náš život," vzpomíná slovenská muzikantka na nejdůležitější okamžiky živé prezentace písní z posluchačsky náročnějších alb "Moruša: Biela" a "Moruša: Čierna".

Producentskou úlohu živáku převzal její hudební i životní partner Eddie Stevens, booklet ze Studia Najbrt obsahuje desítky fotografií, autorské zápisky, ale také producentské poznámky, kompletní setlisty a stage plány a další pohledy do muzikantského světa tak, jak jej fanoušci neznají.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY