Marek Ztracený vzpomíná na "Léto 95" se čtrnácti celebritami (včetně Karla Gotta)

20.09.2017 09:19 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Marek Ztracený už dávno není romantik u klavíru, spíše se našel v roli pop-rockera s kytarou na krku. Na konci minulého roku do světa vypustil skvělou písničku "Vlastní svět" a nyní přichází s dalším chytlavým songem. A jako měli Chinaski "1970" nebo Bryan Adams "Summer Of 69", Ztracený se vrací do léta devadesát pět.

Písnička je fajn, zcela v intencích jeho poslední tvorby, ale zajímavější je doprovodný videoklip. Kromě něj totiž slova skladby na kameru zazpívalo hned čtrnáct známých osobností, konkrétně Dara Rolins, Jiří Bartoška, Michal Malátný, Miroslav Donutil, Matěj Ruppert, Lucie Bílá, Tereza Pergnerová, Karel Gott, Martin Dejdar, Kuba Ryba, Igor Timko, Tomáš Matonoha, Simona Krainová a Lucie Borhyová. Můžete se tak bavit pohledem na playback celebrit a občasnou kravinku, kterou některé z nich do záběru předvedou. A se samotnou písničkou samozřejmě vzpomínat na léto roku 1995...

Tato novinka a spousta starších hitů bezpochyby zazní i na dosud největším samostatném koncertu Ztraceného s názvem "10 let od Ztrácíš", který se odehraje 27. listopadu v pražském Foru Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY