První posmrtný singl George Michaela vyjde ještě tento týden

07.09.2017 08:38 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

George Michael nás sice opustil již během prosince loňského roku ve věku 53 let, jeho hudba však s námi zůstává dál. A to i taková, která doposud nebyla dostupná k poslechu. Skladby, které měl zpěvák a bývalý člen popového dua Wham! připravené pro chystanou řadovku, však pravděpodobně vyjdou. Podle některých informací měl připravená dokonce tři alba.

Dlouhé spekulace by však brzy měly být u konce. Podle Michaelových sester Yiody a Melanie totiž již ve čtvrtek 7. září proběhne premiéra nového singlu na britském rádiu BBC Radio 2. Obě dvě se shodly, že chtějí předat dál vzácné dědictví, nadále přinášet radost skrze hudbu a zveřejnit všechny rozpracované projekty, kterými chtěl George fanoušky potěšit.

Sestry také sdělily, že chtějí hudbu vydat přesně tak, jak by si jejich zesnulý bratr přál: "Slibujeme také, že jej vždy budeme ctít i tím, že zůstaneme věrné jeho ambicím a záměrům." První novinkou by měl údajně být remix skladby "Fantasy" z roku 1987, o který se postaral producent Neil Rodgers. Ten s Michaelem spolupracoval v posledních měsících před smrtí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY