Avicii si na EP "Avīci (01)" vybírá ty nejlepší momenty ze své tvorby

29.08.2017 14:00 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Švédský DJ Avicii měl ještě nedávno velké řeči, že svoji tvorbu zamrazí na pobřeží severských fjordů. Nicméně z hudebního světa víme, že konec kariéry žádné hvězdě nevydržel dlouho, a tak nyní vychází nové EP s názvem "Avīci (01)".
6/10

Avicii - Avīci (01)

Skladby: Friend of Mine (feat. Vargas & Lagola), Lonely Together (feat. Rita Ora), You Be Love (feat. Billy Raffoul), Without You (feat. Sandro Cavazza), What Would I Change It To (feat. AlunaGeorge), So Much Better (Avicii Remix)
Vydáno: 10.08.2017
Celkový čas: 17:43
Vydavatel: Virgin

Ve světě proslulí DJové to nemají se svojí prací moc lehké. Povede se jim jeden velký světový hit a pak se úspěch násobí jen různými variacemi na to samé. Zatímco Calvin Harris z tanečních parketů přešel na kalifornskou pláž, Avicii si udržuje atmosféru neonových disco klubů. Naštěstí šest nových písní nezní pouze jako hitovka z roku 2013 "Wake Me Up", i když song "You Be Love" se k němu hodně přibližuje. Jako doprovodný soundtrack pro jízdu sluncem zalitými silnicemi je EPčko ideální. Už u prvních tónů si začnete poklepávat do rytmu a těch dvacet minut strávených s Ritou Orou, AlunaGeorge a jinými méně známými interprety nikoho nemůže urazit. Příjemný je například tzv. Avicii remix písně "So Much Better". Ke každé písni pak vzniklo i doprovodné lyric video. Avicii vám servíruje přesně to, co od něj očekáváte, i když tady se na úspěch v hudebních hitparádách protentokrát nehraje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY