Výběrovka "25" Kryštof vychází i na (troj)vinylu

24.08.2017 12:14 - Jaromír Koc | foto: Stoikov - Kita

Kapela Kryštof se v současné době intenzivně připravuje na dva vysněné koncerty, které v září odehraje na pražském Strahově. Na nich představí všechny své velké hity a zpropaguje tak i červnovou dvoudiskovou kompilaci toho nejlepšího, která vyšla pod názvem "25". Ta se nyní dočká i své vinylové verze.

Trojvinyl vychází symbolicky pětadvacátý srpnový den, a to v limitovaném nákladu pouze tisíce kusů. Pokud nechcete o tento kousek do své sbírky přijít, můžete si jej exkluzivně objednat na stránkách Bontonlandu. Měli byste si ale pospíšit, neb již před několika dny byla polovina celého nákladu vyprodána.

"Jsme rádi, že jsme bestofku '25' mohli vydat nejen digitálně a klasicky na CD, ale taky na kazetách, které už si fanoušci rozebrali, ale taky na vinylu. Považujeme to spíše za raritku a věříme, že pár skalních potěšíme," dodává Richard Krajčo, který počátkem tohoto týdne prostřednictvím živého vysílání na facebooku prozradil, že se brzy dočkáme nového singlu. Po písni "Šňůry" bychom v rádiích měli brzy slyšet skladbu s názvem "Zůstaň tu se mnou".

Připomeňme, že Kryštof na Rošického stadionu na Strahově vystoupí již 16. a 17. září. První z koncertů je již měsíce beznadějně vyprodán, na ten druhý ještě pár vstupenek zbývá. Koupit je můžete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY