Pink v klipu k "What About Us" sází především na emoce a tanec

22.08.2017 12:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před pár dny zpěvačka Pink potvrdila, že letos na podzim vydá nové studiové album. Kolekci třinácti písni, jež vyjde v říjnu pod názvem "Beautiful Trauma", vévodí pilotní singl "What About Us", který se okamžitě po vydání setkal s velmi vřelým přijetím ze strany fanoušků. Někteří rejpalové sice vyčítají songu jeho nevýraznost, drtivá většina ale shodně potvrzuje, že jde o jednu z nejsilnějších písní, které americká zpěvačka kdy natočila.

Nezbývá než souhlasit, tedy minimálně co se textu týče. Ten má politický podtext, a jak sama interpretka dodává, upozorňuje v něm na práva lidí, která jsou díky vládnutí prezidenta Trumpa v ohrožení. Své obavy Pink zakomponovala i do videoklipu, který natáčela na okraji svého rodného města a částečně i v poušti.

Do vizuálu angažovala kompars, který upozorňuje na práva emigrantů, lásku a sex mezi lidmi stejného pohlaví a zaobírá se i problematikou menšin. Vše skvěle dokresluje choreografie, o kterou se postarali Goldenboyz, kteří mají na svědomí i úspěšné klipy pro Katy Perry, Keshu nebo Avril Lavigne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY