Kapela Jelen věnuje novinku "Domů" všem otcům

18.06.2017 09:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Den otců není v České republice prozatím tolik populárním svátkem jako třeba Valentýn, ale v sousedních státech má již léta svoji pevnou tradici. Tuto situaci se letos pokouší vylepšit kapela Jelen, která pro všechny otce a tatínky natočila píseň "Domů".

"Je to příběh kluka z truhlářské rodiny, který se snaží najít svoji cestu životem a taky ke svému tátovi. Inspirovalo mě k tomu setkání v irské hospůdce před lety v Dublinu, kde mi jeden starý pán vyprávěl, jak za války utekl z tátovy truhlárny a dal se k letectvu. Bavil jsem se o tom nedávno v dodávce s naším akordeonistou Jankem a ukázalo se, že je jeho táta je také truhlář, a mě napadl refrén k písničce. Nedalo mi to spát a do rána byl text celý," dodává na adresu nové písně frontman Jindra Polák.

O klip songu "Domů" se postaral rapper Lipo, který s kapelou natáčel již předchozí videa a do hlavní role obsadil již zmiňovaného akordeonistu a jeho otce. Výsledek působí sice velmi civilně, leč malinko prvoplánově a díky dost okatému product placementu i trošku kýčovitě.

Dodejme, že naživo si píseň fanoušci mohou poprvé poslechnout již dnes odpoledne (18. června). Od sedmácti hodin kapela Jelen odstartuje na Střeleckém ostrově velký koncert, na kterém bude i řada hostů včetně zpěvaček Debbi, Kateřiny Marie Tiché nebo Davida Stypky s kapelou Bandjeez.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY