Hurts představí ve Foru Karlín nové album

29.05.2017 13:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Synthpopové duo Hurts z Velké Británie má u nás silnou fanouškovskou základnu, o čemž svědčí v minulosti vyprodané koncerty i velký zájem o každý nový počin kapely. Nedávno představili nový singl "Beautiful Ones", který je už na první poslech stadionovým hitem se silným refrénem a lehce zapamatovatelnou melodií. Pražské publikum si nejen tento song bude moci zazpívat společně s Hurts na jejich koncertě, který se odehraje 17. listopadu v pražském Foru Karlin. Vstupenky za 790 Kč + poplatky budou v předprodejích na GoOut, TPro a TPortal, na místě za 900 Kč.

Hurts plakát
© facebook interpreta
Již sedm let uplynulo od vydání průlomového singlu skupiny "Wonderful Life" a jejich debutového alba "Happiness". Od té doby se britské duo stalo jednou z nejúspěšnějších a nejpopulárnějších formací popu v Evropě, s mnoha top ten alby a řadou hitů v Německu, Švýcarsku, Rakousku, Belgii, Švédsku, Irsku, Rusku, Polsku, Ukrajině, Finsku, Holandsku a ve Velké Británii. Hurts také dosud jen v roce 2016 prodali přes sto tisíc vstupenek na své koncerty a stali se tak jednou z nejúspěšnějších nových britských kapel posledního desetiletí.

Po triumfálním začátku v roce 2010 Theo Hutchcraft a Adam Anderson vydali dvě další alba - "Exile" (2013) a "Surrender" (2015) - která dala světu další singly (včetně "Stay" a "Some Kind Of Heaven") a radiové hity, zatímco jejich koncerty jsou hodnoceny jako jedny z nejnápaditějších v poslední době. "Je pro nás velkým potěšením ohlásit 'Desire'. Album plné vášně, bolesti a chtíče. A také plné té nejlepší hudby, kterou jsme kdy složili," říkají o novém albu Hurts. Oznámení nové desky následuje po zveřejnění singlu "Beautiful Ones", který byl ihned pochválen kritiky NME, i-D, Paper, Attitude, Metro a The Line Of Best Fit.

Skladba, kterou kapela popisuje jako "oslavu individuality", je doprovázena novým videoklipem se zpěvákem kapely Theem Hutchraftem, který dosud zhlédlo na 1,5 milionu diváků. Nové album s názvem "Desire" vyjde 29. září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY