EXKLUZIVNĚ: Podívejte na zmařenou sebevraždu Richarda Krajča

01.11.2002 12:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kryštof - V siločarách
© facebook interpreta
Ostravská skupina Kryštof vydává v pondělí 4. listopadu své druhé album "V siločarách" (průvodce po celé desce najdete tady), které uvozuje pilotní singl "Obchodník s deštěm". A co by to byl za singl této kapely, kdyby k němu nebyl natočen výborný videoklip.

Minulé tři klipy kapely, tedy "Lolita", "Ženy" a CosmoShop, jste na MusicServeru mohli vždy vidět v exkluzivní premiéře a nejinak tomu je i s klipem právě k "Obchodníkovi s deštěm". V televizích jej uvidíte nejdříve příští týden, ale u nás si ho můžete vychutnat už dnes. Jak jste asi už z titulku poznali, Richard Krajčo se v něm rozhoduje, zda skočit či neskočit, ale i když to nakonec přežije, přece jen celý minipříběh nedopadne úplně nejlépe... Jak, to už se dozvíte ze samotného videoklipu, který režíroval Filip Sirotek a jednu z hlavních rolí si v něm zahrála Ester Geislerová.

Videoklip k písničce "Obchodník s deštěm" si na MusicServeru můžete pustit jak ve formátu Real Video, tak i ve Windows Media pro pomalejší i rychlé připojení.

Pokud se vám videoklip líbí, těšte se na 4. listopadu, kdy se deska "V siločarách" objeví na pultech obchodů. Nebo si ji již nyní můžete za skvělou cenu předobjednat na E-Store.cz. Oficiální web kapely najdete tady.

Kryštof - Obchodník s deštěm (1)
© facebook interpreta

Kryštof - Obchodník s deštěm (2)
© facebook interpreta

Kryštof - Obchodník s deštěm (3)
© facebook interpreta


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY