Miley Cyrus vábí do bezstarostného "Malibu". A pozvánka je to velmi lákavá

12.05.2017 09:00 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus se od svého posledního projektu "Miley Cyrus And Her Dead Petz" z roku 2015 postupně distancuje. Na podobné umělecké výstřelky je nyní asi až příliš zamilovaná.

Obnovený vztah s hercem Liamem Hemsworthem ji dokonce inspiroval k novince "Malibu". Ta po delší době ukazuje její veselou, romantickou stranu. Zároveň pro ni znamená i návrat k úplným začátkům, tedy ke country. A díky vytleskávanému refrénu má i hitový potenciál. I když to, soudě podle posledních slov v písni ("Je to úplně nový začátek/ Splněný sen/ V Malibu"), Miley aktuálně nejspíš moc nezajímá.

Na stejné optimistické vlně se nese i videoklip. V něm v podstatě jen sledujeme, jak má čtyřiadvacetiletá Američanka ze všeho kolem sebe radost. A ono to překvapivě úplně stačí. Ať už jen zpívá s bublinkami u vodopádu, mazlí se se svým psem Emu nebo poskakuje s pestrobarevnými balonky u pobřeží, zpěvačku úsměv neopouští. Nejlepší částí se pak stává tanec při západu slunce na okraji útesu.

Nový singl společně s klipem skvěle zachycuje čirou radost z lásky a přírody. Impresionisté by zkrátka plesali. Bývalá hvězda stanice Disney se tentokrát nesnažila šokovat. A udělala dobře, protože nějaká větší lascivnost by příjemný dojem z videa úplně zničila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY