Harry Styles v "Sign of the Times" létá a běhá po vodě

08.05.2017 16:10 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Harry Styles, asi nejznámější člen One Direction, při vstupu na svou sólovou kariéru rozhodně neponechal nic náhodě. A skutečně velkolepý je i videoklip k jeho prvnímu singlu "Sign of the Times".

Už při jeho natáčení byl zpěvák zahlédnut, jak visí na laně z helikoptéry, a nyní je konečně jasné proč. Harry v něm totiž téměř celou dobu létá nad britskou přírodou a podél mořského pobřeží, občas si taky po hladině zaběhá. Jakkoli je jasné, že velká část z videa jsou počítačové triky, určitě si zpěvák užil i samotné natáčení naživo, když se prolétával zavěšený z vrtulníku. A výsledek vypadá skvěle.

Pokud by vás zajímalo, o čem samotná písnička vlastně je, Harry se nerozpakoval o ní rozpovídat. Zpívá jí z pozice čerstvé matky, které lékaři při porodu řeknou, že dítě přežije, ona však ne. Matka tak má posledních pět minut, aby svému miminku řekla vše, co během té chvíle může...

Debutová bezejmenná deska je už za rohem, vyjde totiž v pátek 12. května. Přinese deset písní, samozřejmě včetně aktuálního singlu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY