Erasure lákají na nové album příjemnou baladou "Still It's Not Over"

08.05.2017 12:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Do vydání nové desky britského dua Erasure zbývají necelé dva týdny, a tak je vcelku logické, že Andy Bell a Vince Clarke tasí další trumf, aby fanoušky přinutili si jejich album "World Be Gone" předobjednat. Představují song s názvem "Still It's Not Over" a zároveň připomínají dobu, do kdy si příznivci desku mají objednat, aby ji měli možnost získat s vlastnoručním podpisem obou členů. Pokud to chcete stihnout, navštivte tento link do 12. května.

Jejich novinka, která bude čítat deset položek, se do prodeje dostane 19. května a krom digitální verze bude k mání na CD, kazetě a dvou verzích na vinylu (černý a limitovaný oranžové barvy). Pilotní singl "Love You To The Sky" se na některých britských rádiích dostal do nejvyšších rotací, u nás byl upravený rádiový edit do éteru odeslán teprve před pár dny.

Se správným načasováním se tak Erasure rozhodli zveřejnit další ukázku, kterou pro změnu ukazují svoji romantickou tvář. Song, který ani tentokrát nezapře typický synth-sound, jež duo neopustilo ani po třiceti letech fungování, sází na jemnou melodii, zcela vynechává beat a naplno tak dává možnost, aby se do popředí dostal podmanivý hlas Andy Bella. A to je v případě tohoto dua naprosto dostačující.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY