Sebastian na desce "Hvězdy" ukazuje, že má více štěstí než talentu

30.04.2017 15:30 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Když před dvěma roky Sebastian zveřejnil videoklip k písničce "Toulavá", asi nikdo nečekal, jak velký úspěch s ní bude mít. Nahrát celou debutovou desku "Hvězdy" mu ale trvalo více než dva roky a je z ní bohužel poznat, že jednoduchá a radostná práce to zrovna nebyla.
5/10

Sebastian - Hvězdy

Skladby: Záchranný bod, Černobílá, Kazety, Hvězdy, Toulavá, Vesmírná ft. Atmo Music, Až na to přijde, Hoříš ft. Yanna, Náhradní díly, Zázrak, Polety ft. Atmo Music
Vydáno: 17.3.2017
Celkový čas: 37:12
Vydavatel: Warner Music

Sám Sebastian se v rozhovorech nijak netají tím, že ho ten obrovský úspěch jeho prvního singlu až zaskočil, protože v té době uměl jen pár akordů na kytaru, neměl téměř žádné další písničky a na krátkých vystoupeních pro stále vzrůstající zástupy fanoušků neměl co zpívat. Teď už díky vydanému debutu sice co zpívat má, "Toulavé", která je i nyní s dvouletým odstupem vzdušnou letní hitovkou s nápadem, se z něj ale nic nevyrovná a ani vzdáleně se jí nepřibližuje. Sebastian je pořád obyčejně průměrný zpěvák, který neumí pořádně zpívat písmeno "l", písničky dal sice společně s Ondřejem Turtákem z ATMO Music nějak horko těžko dohromady, ale celé to zní usedle, bez energie a bez jakéhokoli vnitřního pnutí. Pár příjemných kousků či alespoň pasáží se na albu ale i tak najde. Úvodní "Záchranný bod" příjemně odsýpá, "Vesmírná" má skvělý refrén, "Hoříš" díky vokálům Yanny alespoň trochu atmosféru. Když pak přijdou "Náhradní díly", kterou napsal (původně pro Adama Mišíka) Xindl X, je člověk rád za jeho typický rukopis. Sebastian je sice sympatický kluk, ale pokud chce na scéně nějakou dobu vydržet a být brán alespoň trošku vážně, má před sebou ještě pěkný kus práce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY