Richard Müller odehraje v rámci "Toho najlepšieho tour" další čtyři koncerty v Česku

13.04.2017 10:51 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Richard Müller sice oficiálně "To najlepšie tour" dávno ukončil, publikum si však vyžádalo ještě další vystoupení. Už po Velikonocích se Müller objeví ve čtyřech českých a moravských městech - Litoměřicích, Jihlavě, Písku a Zlíně.

Turné je speciální v tom, že klasické hity typu "Po schodoch", "Rozeznávám" či "Milovanie v daždi" jsou hrány v šansonových úpravách. "Děkuji mým fanouškům, moc si jich vážím. Podle reakcí a závěrečných ovací ve stoje si myslím, že publikum tuto netradiční polohu písní přijalo výborně. Užívali jsme si to všichni. Mám radost, když vidím, že se mi podařilo je potěšit," přiznává Richard Müller. Vystoupení ale není složeno pouze ze samých hitů. Svůj prostor dostává i kritikou ceněné aktuální album "55". "Zazní například titulní '55' nebo skladba 'Julia Roberts', která je o nenaplněné lásce," prozrazuje hlavní protagonista.

Richarda Müllera budou na koncertech doprovázet kytarista Štefan Lengyel, klávesista Matej Benko, kontrabasista Martin Gašpar, na dechové nástroje Michal Žáček a bubeník a kapelník Juraj Kuchárek.

Richard Müller "To najlepšie tour" - přídavek:

18.4. Litoměřice
19.4. Jihlava
20.4. Písek
2.5. Zlín

Vstupenky jsou již v prodeji. Více informací je k mání na www.muller.sk.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY