Rammstein lákají na nadcházející živák z Paříže hitovkou "Links 2 3 4"

02.05.2017 09:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již 19. května vyjde očekávaný koncertní film kapely Rammstein, který byl zaznamenán během jejich turné k výběrové desce "Made In Germany". Švédský režisér Jonas Åkerlund se rozhodl natočit oba koncerty z března 2012, které kapela odehrála v pařížské Palais Omnisports Arena. Během samotných koncertů bylo v obou případech natáčeno třiceti kamerami, díky čemuž bylo následně k dispozici celkem šedesát úhlů záběru. Kromě toho režisér a jeho tým pořídili i detailní záběry na jednotlivé členy během generálek, a tak není divu, že výroba a střih celého koncertního filmu trvaly několik let.

Zmiňovaný živák mohli fanoušci vidět již během nedávného promítání v kinech, do kterého se zapojilo i několik těch českých. Návštěvníci koncertní film sice hodně chválili, leč někteří rejpalové autorovi vyčítají nadměrný počet střihů. Sám Åkerlund dodává, že při práci na filmu postupoval stejně, jako to dělá například u videoklipů, které jsou v jeho případě často hodně kontroverzní, leč po střihové stránce precizní.

Na koupi koncertního nosiče, který bude mít celkem šest různých formátů, kapela láká pravidelně krátkými ukázkami. Před dvěma týdny to byl první díl making of, nyní je dalším lákadlem živé provedení hitu "Links 2 3 4". Zmiňovaná ukázka jasně naznačuje, že půjde opravdu o skvělý vizuální zážitek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY