Na novince Papa Roach hostují Skylar Grey či Machine Gun Kelly

29.03.2017 11:47 - Karolína Volšická | foto: facebook interpreta

Po několika ukázkách zveřejnili Papa Roach konečně termín vydání novinky. Ta se objeví na pultech hudebních obchodů již 19. května. Skupina ji pojmenovala podle jedné ze zveřejněných skladeb, kterou představili už minulý rok na podzim - "Croocked Teeth". Deska bude obsahovat deset písní, na deluxe verzi jich najdeme ještě o tři více, navíc nebude chybět ani živý koncert o šestnácti položkách.

Nové album bude podle prozatím veškerých známých písní návratem ke kořenům a samotná kapela se několikrát nechala slyšet, že je jejich nejnovější materiál srovnatelný s hudbou na desce "Infest", kde byl jedním z nejvýraznějších rysů rap frontmana Jacoby Shaddixe. Kromě skupiny budou na novince ke slyšení i hosté, v písničce "Periscope" se objeví zpěvačka Skylar Grey, "Sunrise Trailer Park" zase svým rapem obohatí Machine Gun Kelly.

Tracklist desky bude následující: Break The Fall, Crooked Teeth, My Medication, Born For Greatness, American Dreams, Periscope feat. Skylar Grey, Help, Sunrise Trailer Park feat. Machine Gun Kelly, Traumatic, None Of The Above. Deluxe edice pak nabídne i skladby Ricochet, Nothing a Bleeding Through.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY